zaterdag 7 februari 2009

Poep, koorts en liefde...

Hoera, na een week heeft mijnheer eindelijk weer eens gepoept! Nooit gedacht dat we zo blij zouden zijn met een vieze poepluier, maar wat voor jou en mij doodnormaal is na een kop koffie in de ochtend is voor Ami een grote overwinning schijnbaar: de handel daar beneden functioneert in ieder geval een beetje! Nu nog wat minder gal uit z'n sonde naar buiten en wellicht dat er gestart kan worden met moedermelk - natuurlijk de beste remedie tegen allerlei kwaaltjes....

Verder ademt Ami weer op eigen kracht, kan hij zichzelf goed op temperatuur houden, is hij aan het afkicken van de morfine en heeft hij vanmiddag heerlijk bij oma Druten en tante Saskia op schoot gelegen (en morgen mag-ie op schoot bij opa en oma Enschede).

Claudia kreeg gisteren een soort van griep/koortsaanval, dus die heeft vandaag extra van het Ronald McDonaldhuis mogen genieten. Gelukkig gaat het alweer wat beter en is ze nu bij Ami - de beste remedie tegen 'je k*&^%$n voelen'...

Ik had gisteren een uitje, namelijk naar het Boijmans voor de boekpresentatie van EAT LOVE van Marije (Vogelzang, van Proef, voor de onwetenden onder u - www.proefamsterdam.nl). Fijn voor mij om er even uit te zijn en even te kletsen met mensen die geen witte jassen dragen, maar ik was ook wel weer blij om weer terug te zijn. Even schaamteloos reclame maken: koop dat boek! Is gewoon kei-gaaf! Dus gaat allen naar de betere boekhandel of bestel 'm via http://www.bispublishers.nl/bookpage.php?id=123.

Zal snel proberen weer wat nieuw beeldmateriaal van Heer Ami te plaatsen, er is genoeg namelijk....

Houdoe en tot later!

-X-!

1 opmerking:

  1. Het was zo'n fantastische verassing dat je er gisteren bij was!
    Nu hopen dat Claudia en Ami binnenkort weer wat meer van de buitenwereld morgen genieten. Voor jullie ligt er natuurlijk een boek te wachten bij proef. (en heel veel ongeduldige mensen die Ami op z'n buikje willen kriebelen!)
    x
    Marije

    BeantwoordenVerwijderen