donderdag 19 februari 2009

ES GIBT KEIN HIRSPRUNG!!!!

Hoera, wederom goed nieuws: Ami heeft niet de Ziekte van Hirsprung! De biopt van een paar dagen geleden was op kweek gezet, en vandaag kwam de kinderchirurg langs om te vertellen dat de zenuwen in Ami’s dikke darm er prima uitzien – wat een opluchting! Ami zit qua voeding intussen ook op 30ml per keer en hij vindt het erg lekker. Althans dat denken we te kunnen afleiden uit de dikke boer en scheet die hij na afloop laat. Een echte vent - en hij drinkt trouwens ook al 1x per dag aan de borst!!!

De rode bloedlichaampjes en de bloedplaatjes zijn nog erg laag en ook zit er nog steeds een bacterie in z’n broviac, waarvoor hij nog antibiotica krijgt. De antibiotica voor z’n longontsteking is gestopt, net als de medicijnen voor z’n maag. De dosering van de medicijnen om z’n bloed te verdunnen wordt morgen opgevoerd omdat ze bang zijn dat er een nieuw stolsel kan ontstaan in de broviac (degene die er zat is niet meer terug te vinden op de hartecho – mooi dan!)

Met Ami gaat het dus weer wat beter, alleen is Claudia nu weer ziek. En ik begin ook een vervelende zeurhoofdpijn met duizelingen te ontwikkelen. Teveel stress en spanning is ook niet goed voor je, goed slapen wel.

Welterusten dus.

4 opmerkingen:

  1. en nu volhouden jullie zijn kanjers en Ami is onze grote vriend!!!
    We love you en jullie weten het als er iets is..bellen en we komen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk voor jullie dat Ami vooruit gaat.Dat komt door die supermelk van Claudia en jullie grote liefde en toewijding voor die kleine poeperd!
    De foto's zijn weer hartverwarmend.
    liefs van Ben en Mariƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoera voor het goede nieuws en nu zo doorgaan! X Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik digibeet was er nog niet achter hoe ik kon reageren maar nu hebben we een google account. We hebben de afgelopen tijd ontzettend met jullie meegeleefd en Ami's blog in de gaten gehouden.
    ga zo door Ami, volhouden!
    Dikke zoen,
    Henk en Inge

    BeantwoordenVerwijderen