dinsdag 17 maart 2009

Ziekenhuisbezoekje

Gisteren weer terug naar het Kennemer Gasthuis om bloed te laten prikken. Ami's dunne adertjes werkten helaas weer niet mee: geen druppel bloed kwam er uit de naald in z'n hand. Dan toch maar weer met de eierprikker in z'n hiel (voor de 112e keer). Er stonden drie flinke buizen klaar die allemaal vol moesten. Een buis wordt naar Den Haag gestuurd voor het onderzoek naar z'n blasten, de andere twee zijn voor z'n schildklier en bloedbeeld. Jammer genoeg kwam er uit 1 voet niet genoeg, dus de andere voet was ook aan de beurt. Ami hield zich kranig en met drie pleisters rijker konden we weer vertrekken. We wilden nog even dag zeggen bij Karin van de ouveuse-afdling maar die was er niet vanwege nachtdiensten. Maar blijkbaar had Ami flink wat indruk gemaakt want degene die er wel was kon zich Ami nog goed herinneren en wist nog precies wat er aan de hand was met hem.
Met Ami gaat het echt steeds beter en beter. Het lukt hem al bijna om z'n hoofd wat langer rechtop te houden, en als ie wakker is is ie ook wakker! Goeiendag, wat een druktemaker! 's Nachts gaat ook aardig goed eigenlijk, om 23.00u. gaat de laatste voeding erin, vervolgens meldt ie zich ergens tussen 03.30u. en 05.30u. en daarna slaapt ie door tot een uur of 07.30u. Goed toch?
Volgende week donderdag komt als het goed is de uitslag van het bloed (best spannend!). We houden u op de hoogte, laterz!

2 opmerkingen:

  1. Heel goed hoor!! Ik kijk trouwen elke da even op jullie site hoe het nu met de kleine ami gaat! Nog bedankt voor het kaartje trouwens!!!

    groetjes Gisella

    BeantwoordenVerwijderen