vrijdag 6 maart 2009

Ami is zes weken!

Het is echt super om thuis te zijn, al merken we wel dat bijna zes weken ziekenhuis je niet in de koude kleren gaat zitten. Tel daar bij op de onvermijdelijke brakke nachten door voedingen en darmkrampjes (bij Ami dus) en u kunt zich voorstellen dat onze wallen thans op kniehoogte hangen.
Gelukkig hadden we nog recht op 15 uur kraamzorg, verdeeld over 5 dagen en dat was echt meer dan welkom. We hebben enkele zeer handige cursussen gehad zoals 'Basisursus Ami in bad of TummyTub in 5 stappen', 'Ami aan de borst - gevorderdencursus deel 2' en 'Ami vasthouden - het hoe en waarom in 3 handelingen'. Morgen is Gisela er voor het laatst, en dan moeten we het echt helemaal alleen doen. No problemo, uiteraard.
Met Ami gaat echt supergoed (en het is voor het eerst dat we dat zo ronduit durven te zeggen)! Hij drinkt erg goed - zelfs zo goed dat we gisteren na het telefonisch spreekuur met de afdeling kinderchirugie hebben besloten de sonde eruit te trekken. Kunnen we eindelijk zien hoe z'n mooie koppie er echt uit ziet:

En Ami groeit goed: 4460 gram schoon aan de haak:

Verder deze en volgende week veel bezoek van en bezoek aan kraamhulp, verloskundige, wijkverpleegkundige, thuiszorg, kinderchrirurg, oncoloog en wijkarts: we vervelen ons geen moment! Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het nu goed gaat met Ami, nu hopen op mooi weer dat je achter de kinderwagen de vrije natuur in kunt gaan
    groetjes Ingeborg en Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi claudia en robbert
    het is nu de derde keer dat ik een reaktie probeer te plaatsen.hopelijk lukt het nu
    super dat het nu zo goed gaat, we wensen jullie alle geluk, heel veel liefs van Mieke en Fred uit Enschede

    BeantwoordenVerwijderen