maandag 2 maart 2009

NAAR HUIS!!!!

Ja, u leest het goed: WE MOGEN NAAR HUIS!!!! In de afgelopen week is er een boel gebeurd, dat vertel ik allemaal nog wel, maar het belangrijkste is dat we Ami vandaag mee naar huis mogen nemen! Weliswaar met sonde en buisje in z'n been waar iedere dag wat medicijnen in gespoten moet worden, maar ze hadden zoiets van: Ami kan prima thuis verder herstellen en in het ziekenhuis zweven meer virussen en bacterieen rond dan goed voor je is. Dus nu nog een keer lunchen bij Albron Catering in het AMC, dan wachten op de laatste artsenvisite en dan hop naar de Eksterlaan!!!! Eindelijk eens met z'n 3en genieten zonder geouwehoer van artsen enzo aan je hoofd.
De afgelopen 3 nachten heeft Claudia trouwens al een beetje mogen oefenen in een zgn. box waar ze mocht 'inroomen' (=brakke nachten) maar nu begint het echte werk dus. Kan Ami mij lekker thuis onderschijten, zoals ie gisteravond in het ziekenhuis al heeft gedaan. Helaas geen foto's daarvan...;-)

Na bijna 6 weken ziekenhuis is het voor ons moeilijk te geloven dat we echt naar huis mogen. Helaas zullen we nog wel geregeld naar het ziekenhuis en andere instanties moeten voor controles, dus de rust van thuis is redelijk betrekkelijk. Ook hebben Claudia en ik nog flink wat 'Ami-tijd' in te halen, dus voorlopig ook nog maar even geen kraambezoek....

We willen iedereen nogmaals enorm bedanken voor alle steun en kaartjes, kadootjes, mailtjes, sms'jes etc. etc., echt super!!!

Dikke zoen en tot snel,

Ami, Claudia & Robbert

3 opmerkingen:

  1. Fantastisch nieuws, Robbert en Claudia! Nu mogen en kunnen jullie eindelijk in vertrouwde omgeving van jullie gezin genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lieverds,
    Geweldig! Het is bijna niet te geloven.
    Eerst maar eens lekker thuis genieten en bijkomen van alles.Liefs, dikke kus en tot snel.
    Ety

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Robbert en Claudia,

    Hier even een berichtje van je (in dit geval Robbert) "oude" buurmeisje Mieke.

    Wat een ontzettend lief, mooi en knuffelbaar mannetje is Ami. Telkens als ik de foto's bekijk smelt ik weer...Ik had jullie nog niet "formeel" gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine kanjer. Bij deze dus; GEFELICITEERD!

    En wat fijn om te horen dat hij het zo goed doet zeg, hoe goed moet het wel niet voelen om lekker met z'n drietjes thuis te zijn?! Geniet ervan...samen.

    Liefs van Mieke (Voogsgerd) en een knuffeltje voor Ami

    BeantwoordenVerwijderen