maandag 21 februari 2011

2 jaar alweer....

Oma Ety, opa Wim, oma Yvon, Saskia, Dave, Iske, Anouk, Remco, Koen, Jasmijn, Harry, Christien, Wietse, Joyce, Suus, Kim, Sander, Tefke, JW, Olivier, nog een Olivier, Marieke, Björn: zij waren allemaal op Ami's tweede verjaardag, afgelopen 23 januari. Wat? 2 alweer? Wat gaat de tijd toch snel, soms lijkt het alsof hij pas vorige maand geboren is... Zullen wel meer ouders last van hebben denk ik ;-)

Normaal gesproken kan Ami nogal eens wat moeite hebben met zoveel mensen en drukte om hem heen, maar deze dag liet hij zich alle aandacht en kado's wel gevallen. Hij was helemaal gesloopt na afloop (en pa en ma ook trouwens), maar het was een geweldige dag! Ami heeft ook goed gekeken naar wat de andere kindjes allemaal deden, en tot onze stomme verbazing greep hij de volgende dag - terwijl hij op z'n loopfietsje door de kamer sjeesde - ineens z'n 'eend-aan-een-stok' (die hij al een tijdje heeft maar nooit oog voor heeft gehad) om daarmee rond te gaan fietsen. Aanschouw!

Dit fietsje zal al snel te klein worden vrezen we, hij gaat er nu al zo hard op soms dat hij er bij een scherpe bocht vaak vanaf kukelt... Maar gelukkig hebben we een grotere fiets achter de hand, namelijk de Wishbone Bike:


Op dit moment kan hij op deze fiets net met z'n voeten bij de grond, dus straks als het mooi weer is en we naar buiten kunnen kan hij lekker door de straten crossen... Ook goed voor onze conditie als we er achteraan moeten hollen ;-)

Tot slot nog wat plaatjes:
 ♫♫♫ 'Mien waar is m'n feestneus gebleeeeheeeeveeen...'♫♫♫

...bellen blazen met mama...

5 opmerkingen:

  1. HAAA! Ami! We waren er graag bij geweest maar helaas is dat niet gelukt. Leuk om de foto's te zien! (helaas werkt het filmpje niet)
    dikke zoen, Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog van harte gefeliciteerd! Wat een mooie zoon hebben jullie! Lang geleden dat ik hem heb gezien.

    Groetjes,
    Erik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Proef Ha Marije, dank voor je reactie! Filmpje doet het weer, al is ie wel erg blurry...

    @Erik Dankjewel! We zullen hem snel weer eens komen showen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb het filmpje gezien. Ik kan me de verbazing wel voorstellen maar geef hem eens ongelijk? Hij had gewoon door dat je beter met je loopeend kunt fietsen dan wandelen, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Ami,

    Wat was het gezellig op je feestje en wat had pappa lekkere wafels gemaakt! Hij heeft de hele week staan bakken naar we begrepen ;)

    We zijn erg onder de indruk van het filmpje, zo ontzettend leuk en knap hoe jij je op je fiets weet te verplaatsen met vriend eend. En dan de wishbone bike, dat wordt straks lekker buiten crossen! Olivier kan ook net aan bij de grond, maar snapt nog niet hoe hij vooruit moet komen, maar daar gaan we op oefenen. Kom je een keertje naar ons nieuwe huis kijken en neem je je fiets dan mee, dan kunnen jullie samen skeurn' (schrijf ik het goed?).

    Dikke knuffel voor jou, je lieve pappa en mamma en op
    Naar de volgende 2 vriend!

    BeantwoordenVerwijderen