maandag 24 augustus 2009

Niet zo best helaas...


Na de operatie ging het aardig goed, maar daar is nu helaas weinig meer van te merken. Ami eet en slaapt slecht, is erg huilerig en hij heeft veel maagdarmpijn. Vandaag is besloten hem een sonde te geven omdat het meerendeel van de melk of pap er nog harder uitkomt dan dat het erin ging. Het is een druppelsonde, waarbij de melk die hij moet hebben op een dag heel langzaam in z'n maag gedruppeld wordt zodat z'n maag weer een beetje kan wennen. Normaal gesproken hoor je Ami eigenlijk nooit, maar nu gilt ie het geregeld uit van de pijn, echt heel zielig. Hij is ook erg vermoeid omdat z'n kamergenoot ook erg veel pijn heeft en daardoor onrustig is. Het liefst plaatsen de artsen hem alleen in een kamer omdat ook zij inzien dat rust het beste werkt voor hem, maar jammer genoeg is er nu nog geen zgn. box vrij. Misschien morgen.
De KNO arts was ook nog even langs geweest vandaag. Ami heeft nu een doorgang van 50% in z'n luchtpijp, maar door de slapte van de trachea blijft het oppassen met luchtweginfecties omdat je niet weet hoe hij op zoiets gaat reageren. De vraag is dan ook of hij naar een gewoon kinderdagverblijf zal kunnen.
De immunoloog zijn we net misgelopen vandaag omdat Ami op dat moment een sonde kreeg ingebracht. Morgenochtend poging 2!

Vandaag was echt een rotdag, zowel voor Ami als voor ons. We zitten er allebei ook even goed doorheen. Dus: welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten