vrijdag 30 januari 2009

Ami is geboren!

Op 23 januari 2009 om 16.00u. precies is onze prachtige zoon Ami Joe Lammertink geboren! Als gevolg van een zwangerschapsvergiftiging is Ami vrij plotseling met een Keizersnede 'gehaald', hij is dan ook 4 weken te vroeg geboren. Op dit moment ligt hij nog op de couveuse-afdeling van het Kennemer Gasthuis in Haarlem, maar vanwege een vernauwing in z'n dunne darm wordt hij als het goed is morgen naar het AMC in Amsterdam gebracht voor een operatie.

Ami heeft trouwens ook het Syndroom van Down.

Hieronder alvast enkele plaatjes dit geweldige mannetje, we hopen dat hij snel met on mee naar huis mag. Veel lees- en kijkplezier op dit 'Avonturen van Ami'-blog!









4 opmerkingen:

  1. Hoi lieve Robbert, Claudia en Ami!

    allereerst van harte welkom op deze grote wereld Ami! Nog zo klein en nu al zulke avonturen! Je moet wel een heel stoer mannetje zijn! Robbert en Claudia, van harte gefeliciteerd met jullie Ami. Het zal niet meevallen om zoveel ineens te moeten verwerken. Een rollercoaster (weet niet of ik 't goed schrijf?!) aan gevoelens neem ik aan. Ik volg graag jullie verhalen hier op 't blog van Ami en leef met jullie mee hoor. Sterkte en hopelijk kunnen jullie gauw lekker gaan genieten van jullie kleine man. Liefs en groetjes, Christine (zus van Gijs/je achternicht)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lieve Ami, Robbert en ClaudiA.
    We hebben jullie website gelezen en de foto,s
    gezien,wat een mooi manneke,jammer dat hij al
    zo snel geopereerd moest worden,zo zielig.
    Wat hebben jullie alles goed omschreven klasse.
    We hopen dat Ami snel opknapt en dat jullie hem toch snel in huis krijgen.
    liefs van ineke en theo heupink

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Robbert en Claudia en die lieve kanjer Ami

    wij volgen al jullie belevenissen via de blog van Ami.
    Aller eerst de complimenten voor jouw Robbert ,hoe jij, jullie gevoelens verwoord op deze site. Wat moet zo`n klein hummeltje toch veel verwerken in zo`n korte tijd. Heel sterk zijn jullie ,wat dat betreft had Ami geen betere ouders kunnen treffen. We hopen snel dat er nu betere tijden komen en dat jullie samen kunnen genieten van een beetje....RUST!
    De groetjes aan de oma`s en aan opa.Geef Ami een extra dikke knuffel van ons en zeg maar dat hij een kanjer is.groetjes Mieke en Fred

    BeantwoordenVerwijderen